Све категорије

Почетна>Вести>kompanija Новости

Туризам у Сании, Хаинан

Кина „ПИРОАЛЛИ“ ватромет Лиуианг Хунан Кина један је од најбрже растућих добављача ватромета на свету. Наш тим верује да су наша иновација, служба за кориснике, знање о вашим потребама на тржишту и врхунско паковање и перформансе нашег производа оно што нас издваја од осталих кинеских фабрика ватромета.
Пироалли Фиреворкс продаје свој ватромет директно из Кине. Ако сте увозник и желите директно да купите контејнере, контактирајте нас да бисте добили вашу помоћ.
„Пироално“ ватромет покрива све категорије ватромета, укључујући потрошачки ватромет и професионалну пиротехнику. На пример, изложите шкољке, професионалне торте, сложене торте, римске свеће, асортиман, фонтане, небеске ракете, хеликоптере, варнице, димне предмете, шкљоцаје, точкове, конфете, рођенданску свећу, сценски ватромет, водопад, малтер од фибергласа, електронски упаљач и остале специјалне предмете. Наши производи имају загарантоване најквалитетније перформансе, укључујући најбогатије боје, звезде изузетно дугог трајања и професионално дизајнирану малопродајну амбалажу.   
Квалитет и сигурност, увек је главна брига компаније Пироалли. „Пироално“ ватромет се производи у нашим фабрикама смештеним у Кини. Производња је под најстрожим надзором и контролом квалитета, обезбеђујући највиши квалитет. Вршимо управљање процесом засновано на „процесу“ које започиње дизајном производа, откупом сировина и протоком кроз производњу. Радимо више од једноставног „завршног прегледа“. Сви наши производи су у складу са ЦЕ европским стандардима и / или АФСЛ стандардима Имамо искуство у производима за Немачку, Холандију, Француску, Италију, УК, Словенију, Финску, Данску, Естонију, САД, Јужну Америку и многе друге земље.  
Наше професионално особље за извоз учиниће наручивање вашег ватромета лаким и пријатним искуством. Морамо да акумулирамо како генерички кинески ватромет, тако и друге добро познате марке. Наше професионалне услуге помоћи ће вам у испоруци вашег контејнера до ваших врата. Срдачно вас поздрављамо да нас посетите у Кини било када.      
Наш тим је заљубљеник у ватромет, стални смо иноватори који су први на тржишту са многим најновијим и најпопуларнијим ефектима и амбалажом.  
Можемо препоручити производе који одговарају потребама вашег тржишта. Такође ћемо ценити нашу способност брзе и јасне комуникације на енглеском и кинеском језику. Будући да производе можемо прилагодити вашим захтевима, можемо успешно да извозимо у Азију, Европу, Африку, САД и Блиски Исток.  

Циљ нам је да наставимо да развијамо иновативне нове производе за светско тржиште и да вам их испоручујемо по најквалитетнијим и најконкурентнијим ценама.

2020-11-03